Workshop groenbeheer levert scope op

In navolging van de workshop die we hadden op 25 april vind je hier het verslag van de meeting. We hebben met de groep een keuze gemaakt uit de verschillende opportuniteiten die aan bod kwamen tijdens de sessie. Dit project lijkt ons het meeste potentieel te hebben om tijdens dit project uitgewerkt te worden. Bij de uitwerking van de opdrachtstelling van het gekozen project wordt rekening gehouden met de verschillende bevindingen en andere ideeën die aan bod gekomen zijn tijdens de sessie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s